Vilka är vi på Safe Access?
Olof Östlund,
VD:
Startade sin karriär som skid och klätterguide 2004, började med reparbete 2006 och sedan arbete på oljeplattformar från 2012 som bla. säkringsledare enl. SOFT och IRATA. Olof är utbildad enl. IRATA (Level3) och är fortfarande aktiv i rep. Olof har också haft en karriär i bergsmiljö där han bla. utbildat inom bergs och snösäkerhet. Olof startade Altitude Access Scandinavia AB 2011.
olof@altitudeaccess.se
013-134444
Johan Svensson, Produktspecialist:
Startade sin karriär på höjd 1997 inom Försvarsmakten, 11 år som tekniker med arbeten på höjd samt instruktör för höjdarbete. Efter det har Johan arbetat som tekniker och produktspecialist inom fallskydd i 11 år på ett stort bolag där han jobbade med risk och behovsanalyser, montage, lösningar och utbildning mot stora och små kunder, räddningstjänst och andra myndigheter. Efter 2 års uppehåll är han åter tillbaka i branschen hos oss och kommer jobba med allt inom fallskydd och utbildningar.
johan@altitudeaccess.se
0730-794779
Thomas Andersson
Produktspecialist:
Thomas har sin bakgrund från det kollektiva fallskyddet, har även jobbat som produktspecialist inom fallskydd innan han började hos oss.

Thomas utgår från Stockholm och supportar kunder kring lösningar, produkter, utbildningar och han är även med ute på fält och besiktar fallskydd.
Instruktörer/tekniker:

Vi har även ett antal erfarna reparbetare hos oss som även jobbar som instruktörer på våra olika utbildningar.
Utöver vår egna personal har vi också ett brett nätverk där vi hämtar kompetens om det skulle behövas.

Vi gillar lösningar så kolla med oss om vi kan sätta ihop rätt paket med utbildningar för era behov.
ADRESS
Norra Stånggatan 36,
58273 Linköping
KONTAKT
013-13 44 44
info@safeaccess.se