Utbildning
Se till att din personal har rätt kompetens för arbete på höjd. Våra kurser riktar sig till olika yrkeskategorier inom bland annat bygg och industri. Vi utbildar personal i fallskydd, torn och mast, samt räddning. Alla våra instruktörer har hög kompetens och certifiering. Tack vare att vi arbetar kontinuerligt på höga höjder och i svåra miljöer, kan vi ge den bästa tänkbara kompetensen.

Det kan inte bli tryggare och säkrare än att utbildas av en personal som dagligen utför arbeten på hög höjd och har stor erfarenhet av olika typer av arbete. Vilken fallskyddsutbildning ska vi ha? Grundregeln är att Arbetsgivaren ska se till att Arbetstagaren har rätt kompetens, detta är inte alltid enkelt. Vi hjälper er med en risk- och behovsanalys om ni inte har den. Kontakta oss så löser vi tillsammans ert utbildningsbehov.

Fallskydd Grund och Arbete i sluten miljö följer NSA:s riktlinjer.
Kontakta oss
Kontakta oss för information om utbildningar, utbildningstillfällen samt priser för helgrupp.

Johan Svensson
Utbildningsansvarig
johan@altitudeaccess.se
0730-794779

Eller fyll i formuläret så återkopplar vi.
Egen övningsanläggning
I vår kompletta inomhuslokal utbildar vi i Fallskydd, Torn och Mast, Räddning av nödställd och kan specialanpassa utbildningar för alla yrkesgrupper verksamma inom fallskydd och arbeten på höjd.

Vi erbjuder även möjligheten att ta fram utbildningspaket anpassat till aktuell verksamhet. Det kan vara fallskydd kombinerat med heta arbeten, första hjälpen med mera. Det enda du behöver göra är att komma till oss, resten tar vi hand om. Det ska vara enkelt att gå utbildningar hos oss.
Arbete i sluten miljö
Arbetar du i slutet utrymme? Arbeta säkert! Att arbeta i brunnar, cisterner, tankar och bassänger ställer höga krav på säkerhet.
Denna utbildning vänder sig till alla som arbetar i slutna utrymmen. Vi lär ut metoder för att jobba på säkraste vis samt hur räddning skall ske om olyckan ändå är framme. Vi går även igenom olika typer av andningsskydd, arbete med tripoder, vinschar och räddningsblock i utbildningen.
Räddningskurser
Räddningskurserna är nästan alltid specialanpassade till din verksamhet. Det kan vara räddning från tak för att få ner en hängande person eller att få upp en person från en brunn, kassun eller tank. Här samarbetar vi med Harken och använder vinsch och tripods.

Våra instruktörer har många års erfarenhet av proaktivt arbete i komplicerade miljöer som oljeplattformar, silodyk, militära uppdrag med mera.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med bland annat fallskydd, besiktningar och utrustning, är du välkommen att kontakta oss för mer information. Har du andra funderingar hjälper vi gärna till att svara på frågor.
Arbetar du i ett företag som är i behov av stöd i ert fallskyddsarbete, vill skriva avtal angående besiktningar och utrustning?

Kontakta oss så berättar vi gärna mera om hur vi kan hjälpa er. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten.
ADRESS
Norra Stånggatan 36,
58273 Linköping
KONTAKT
013-13 44 44
info@safeaccess.se